MİLKAY TEKNİK TEKSTİL A.Ş.

1995 yılında kurulan firmamız Yaylı Yatak, Yaylı Kanepe, Otomotiv, Mobilya ve İzolasyon sektöründe kullanılan keçe ve vatkaların üretimini yapmaktadır. Sektöründeki en son teknolojiyi kullanarak itina ile ürettiğimiz ürünlerimizi yurtiçinde olduğu gibi yurtdışı pazarlarına da sunmaktayız.

İLETİŞİM
  • Adres: Organize Sanayi Bölgesi,
    10 Cadde No:30 Kayseri/TÜRKİYE
  • Telefon:+90 352 321 17 51
  • Faks:+90 352 321 17 64
  • Email:info@milkay.com.tr

İnternet Sitemizi Ziyaretiniz Sırasında İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Milkay Teknik Tekstil San. A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.

İnternet sitemizi ziyaret etmeniz durumunda işlenecek olan kişisel verileriniz şunlardır:

Veri Kategorileri

Veri Tipleri

İşlem Güvenliği Verisi

İnternet sitesi giriş-çıkış saatiniz, IP numaranız, trafik bilgileriniz

Pazarlama Verisi

Kullanmamıza izin verdiğiniz işlevsel ve analitik çerezler vasıtasıyla topladığımız bilgiler

Müşteri İşlem Verisi

Canlı destek sekmemizi kullanmanız halinde mesaj içerikleriniz

Kişisel verileriniz yasal düzenlemelerin öngördüğü ve zorunlu kıldığı hukuki yükümlülükleri yerine getirme, sizlere canlı destek sunabilmek, pazarlama faaliyetlerimizin etkinliğin artırabilmek, düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, resmi mercilerin talep ve denetimleri doğrultusunda gerekli bilgilerin temini amaçlarıyla işlenmektedir.  

Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan “kanunlarda açıkça öngörülmesi” ve “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı merciler ve yetkili kurum ve kuruluşlar ile paylaşılacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” Madde 5’e göre, Organize San. Böl. 10.Cad No :30 Melikgazi / Kayseri adresine yazılı olarak gönderebilir veya info@milkay.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.        

Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır. İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.